tiistai 14. helmikuuta 2017

Kuudetta viikkoa Corralejossa

Hola!

En nyt hetkeen ole päivitellyt blogia, mutta täällä on kaikki tosi mahtavasti!

Töissä välillä on vähän tylsempiä päiviä, mutta myös päiviä, jolloin koen onnistuvani ja osaavani auttaa. Melkein joka päivä tulee uusia aktiviteetteja ja viriketoimintaa, mitä varmasti osaa sitten hyödyntää Suomessakin. Tässä muutamia kuvia töistä.

 





 


Tässä pari viikon aikana ollaan vapaa-ajalla tehty vaikka mitä! Käytiin pääkaupungissa Puerto del Rosariossa porukalla shoppailemassa kauppakeskuksessa ja kiertelemässä. Yksi ilta myös käytiin paikallisessa sporttipubissa katsomassa jalkapalloa ja syömässä. Täällä tulee muuten tosi paljon syötyä ulkona, vaikka tekeekin kämpillä itse ruokaa. Eilen käytiin myös keilaamassa. Ja muutenkin tosi paljon kierrelty tuolla kaupoilla ja hengailtu kahviloissa ja rannalla.













Kaverini Luam lähti sunnuntaina takaisin Suomeen viiden viikon harjoittelunsa jälkeen, minulla vielä vajaa kolme viikkoa jäljellä. Tuli kyllä tosi haikea fiilis jäädä tänne "yksin", mutta kohta me nähdään taas! Viereisestä huoneesta muutti eräs tyttö minun huoneeseen, ja tyhjään huoneeseen muutti portugalilainen poika.

Eipä minulla muuta, mulle kuuluu tosi hyvää. Nyt pitää nauttia viimeiset viikot tästä paikasta ja etenkin lämmöstä! 😇


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti