tiistai 10. tammikuuta 2017

Töihin

Hola!

Täällä ollaan, turvallisesti perillä Corralejossa!

Matka meni oikein hyvin. Lentokentältä lähdimme pikkubussilla muiden Suomesta tulleiden opiskelijoiden kanssa kohti Corralejoa, matka kesti reilu puoli tuntia. Täällä meitä oli vastassa nainen, kuka hoitaa näitä työpaikka- ja majoitusasioita täällä. Pääsimme kämppäämme, jonne oli edellisenä iltana tullut jo yksi suomalainen tyttö. Lisäksi tänne tuli asustamaan kaksi poikaa, hekin Suomesta, enää odotellaan yhtä asukasta.

Asuntomme on tosi kiva. Alakerrassa kolme makuuhuonetta, wc ja suihku sekä meidän huoneesta avautuva terassi. Yläkerrassa on pieni oleskelutila, keittiö, wc ja suihku sekä pieni parveke. Tänne alueelle on siis lukolliset portit ja kaikkien talojen yhteinen uima-allas löytyy tuosta pihalta. Siellä on tosi kylmää vettä, joten vielä ei ole uskallettu uimaan.






Tänään mulla alkoi työt. Olen siis työssäoppimassa muistisairaiden vanhusten päivätoiminnassa. Menin kahdeksaksi töihin ja asiakkaat tulivat aamulla yhdeksän aikaan. Vanhuksille oli kaikkea toimintaa, kuten jumppaa, "twisteriä", fysioterapiaa jne. Asiakkaat myös söivät aamupalan päivätoiminnassa. Kello yhden aikaan paikka sulkeutui ja minä jäin vielä työntekijän kanssa sulkemaan paikan, työt loppuivat kahdelta. 

Töissä meni mielestäni hyvin, kielimuuri vaan hankaloittaa tosi paljon, kun ei ymmärrä, eikä osaa kertoa kaikkea. Työpaikalla siis ymmärrettiin englantia tosi huonosti, joten espanjalla mennään, vaikkakin se ei kyllä haittaa yhtään. Vanhukset olivat aivan ihania, ja ottivat minut hyvin vastaan.

Täällä on ollut kyllä tosi kivaa jo näiden muutamien päivien aikana. 😊





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti